Glad i antikke møbler? Slik kan du gjøre et godt kupp!

Det å finne seg noen antikke godbiter kan virke vanskelig i starten, men i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan gjøre et kupp både her og der!

Lær mer om et emne du liker

Hvis du for eksempel er veldig interessert i møbler, kan det være lurt å finne ut av hva slags møbler du liker. Deretter kan du begynne å lese deg opp på denne typen møbler. Det finnes mange ressurser du kan bruke for å finne det du liker best.

Når du har begynt å lære mer om dette, vil du fort legge merke til om du finner slike møbler på loppemarkeder eller bruktbutikker. Her kan det være at du kan gjøre noen skikkelige kupp!

Dra på auksjon

Det finnes en rekke auksjoner der ute. Det finnes mange internettsider som er dedikert til auksjoner. Dermed kan du finne en auksjon i lokalmiljøet ditt. Her vil du mest sannsynlig finne møbler som kan være interessante for deg. Du vil også få erfaring med å se hvor mye disse møblene går for. Kanskje du også slenger deg på budrunden? Det er spennende å lære hvordan man skal by strategisk også. Bestem deg for hvor mye du vil gi før du begynner å by, da er det lettere å gi seg!

Trål rundt på nett

Det finnes mange der ute som ikke vet hva det er de har stående. Derfor kan det lønne seg å besøke nettsider som selger møbler og andre antikke saker. Her vil du mest sannsynlig kunne gjøre noen ordentlige kupp. Du kan også besøke dødsbo og andre markeder der folk selger ting til en billig penge. Det er ofte her du finner de aller beste godbitene!

Vi ønsker deg lykke til på kuppjakt!

softpress