Husets unike skatter

Når det gjelder interiør, ønsker man som regel å sette et personlig preg på det. Det kan være man bare elsker rødt og maler alle veggene i denne fargen, eller at man liker fotballklubben Brann, og derfor må pynte alt med Brann-effekter.

Mens noen føler det er viktig med å sette preg på ting med farger og nyanser, er andre mer opptatt av de spesielle rommene i huset. For eksempel et anneks i en gang eller husets hems. Kanskje har huset et tårn man kan stå å kikke ut av, eller en helt unik trapp.

Hvorfor er trappa viktig

Når vi snakker om hus, er det ofte en leilighet eller rekkehus vi snakker om. Når trappa går opp til andre etasje, er det vanligvis til soverom og bad. Denne trappa vil folk flest gjøre ganske lys, enten ved å male eller ved å belyse. Grunnen til det er mange, men ofte kan det ha med å gi et koselig inntrykk.

Trappen kan være ganske kald og hard, men med trappeteppe vil den få et lunt og trivelig uttrykk. Det høres nesten litt skummelt ut med teppe i trappa, men disse kan man lime fast til underlaget. Materialet er i sisal som gir en myk og god følelse fra underlaget.

Biblioteket

Det er ikke alle forunt å ha et bibliotek i huset, men om man har et tilegnet rom, er dette stedet for å slappe av og koble ut alle digitale enheter. Et bibliotek må ha en bokhylle, og det som er fint er at man kan utnytte plassen ved å la hylla gå helt opp til taket.

Et bibliotek kan også være den kroken av stua hvor det er litt dempet belysning og en god leselampe. Her kan man gjøre veggene høyere ved å la alle detaljer gå fra gulv til tak, og ha lange, slanke detaljer. En plante som strekker seg høyt opp gir et unikt bilde.

softpress