Hvordan du kan bruke gjenbruk i ditt hjem

Det er en rekke måter du kan bruke gjenbruk i hjemmet ditt for å innrede, men ikke minst også spare miljøet. Dette er noe flere av oss kan bli veldig mye bedre på. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan reparere og bruke ting i hjemmet ditt på nye måter.

Fiks det som er ødelagt

Noe som er viktig er at du fikser det som er ødelagt. Ikke gå rett ut og kjøp noe nytt, men fiks det du allerede har. Det gjør at du kan spare penger og miljøet. Hvis du for eksempel har en Samsung-telefon som begynner å bli litt sliten i batteriet, så er det bare å skaffe seg Samsung batteri. På denne måten kan du spare svært mye penger på telefonen, og bedriften trenger ikke å produsere enda flere telefoner. Du kan sjekke om batteriet ditt bør byttes.

Dette anbefaler vi at du gjør med hver eneste telefon i hjemmet ditt. Kanskje du kan videreselge noen gamle telefoner hvis du har dem liggende? Det finnes 10 millioner ubrukte telefoner i norske hjem. Dette synes vi er helt ekstremt å tenke på. Synes ikke du?

Gjenbruk i hjemmet

Når det kommer til gjenbruk i hjemmet finnes det mange tusen ideer om hva det du kan finne på. Det er også ganske stilig at man kan spare mye penger på å kjøpe brukt. Hvorfor ikke se på salgssider før du tar steget ut i butikken for å finne det du trenger?

Det er ingen grenser på hvordan du kan bruke gjenbruk. Kanskje du vil ha brukte møbler, brukte klær eller kanskje du vil innrede huset ditt helt brukt? Her er det bare fantasien som setter grenser.

Det er jo ingen tvil at vi må bli flinkere på å fikse det vi allerede har. Vi håper at du med denne artikkelen har fått litt ekstra innblikk i hvordan du kan fikse det du har i stedet for å kjøpe nytt. Dette gjør også at du kan få med deg andre på gjenbrukslaget. Kanskje dere kan dra på loppemarkeder eller bruktbutikker sammen? Det er jo egentlig ganske gøy å se hva som er mulig å finne brukt der ute. Kanskje du også finner ting du kan videreselge?

softpress