Når du innreder hjemmet!

Det er faktisk ikke mye som skal til for å gjøre hjemmet koseligere. Det første man kan gjøre, er å først tenke på hva hjemmet eventuelt er for deg? Hanne Havaas nevner at hjemmet for henne er et sted for familien, hvor man kan trives og bo. Et hjem burde legges til rette slik at det kan brukes, og ikke kun for utstilling. Havaas startet med Instagram kun for gøy. Etter 2 år ble interiørhobbyen til en gründervirksomhet. Kontoen hennes har nå nesten 200.000 følgere. Om du er for en Skandinavisk stil, så kan man innrede med grønne blomster, pledd og puter som kan myke opp moderne flater. Man kan enkelt hente inspirasjon fra ulike butikker, instagram profiler, magasiner, naturen eller ens egen fantasi og kreativitet. Interiørstilen kan endres med årene som går. Man kan raskt bli påvirket av både mote og samfunnet. Et lite eksempel er når man først har man mørk parkett, for så endre til lys parkett og få en helt annen romopplevelse etterpå.

Tips til interiør

Det hender at det kan bli frustrerende og vanskelig å innrede sitt eget hjem. Det kreves tålmodighet for å få det til å se koselig ut, uten at det blir overfylt. Havaas tips er å ta ting litt etter hvert. Noe som garantert kan være med på å dempe frustrasjonen. Hennes videre tips er å kjenne på magefølelsen ved innredning. Man kan blant annet innrede hjemmet etter årstidene også. Havaas har selv valgt seg ut noen mer nøytrale og større ting som skal stå i årevis. Fargene kan endres etter årstidene. Om vinteren kan man velge koseligere og en mer lunere stil. Du kan gi en ekstra vri med levende lys, pledd og skinnfeller. Havaas beste interiørtips er å velge mindre, men heller spare opp til noe ordentlig enn et spontant kjøp. Hvis ikke ender det fort med å bli satt bort kort tid etter. Havaas legger ut bilder av innredningen sin på Instagram. Hun sier hun får særlig respons og mange kommentarer på innredning av soverommet og badet. Hun tror at dette mest sannsynligvis skyldes tapet-valget hennes, med mønster ikke så mange andre har. Med ekstra lyssetting oppnår hun ekstra flotte bilder.

Tips for instagram

Havaas beste tips for en god instagram profil, er å være seg selv. Man skal ikke tenke på å få mest mulig følgere på profilen. Man kan med fordel utvise god moral, folkeskikk og etikk. Det er viktig å kreditere brukerkontoen som du deler bilde i fra, slik at folk får med seg hvem det er. Det kreves mye tid på instagram for å få en vellykket profil. Det vil si at man må være aktiv og oppdatere profilen. Holde den aktuell. Hun foreslår å ha en rød tråd gjennom din profil, og en bestemt stil. Havaas sier videre at hun foretrekker personlige profiler som etter hvert utvikler seg på egenhånd, uten å reposte fra andre. Hos www.sambla.no kan du ta opp et enkelt lån, slik at du slipper å vente med å pusse opp og innrede hjemmet ditt. Nettsiden sammenligner rundt 10 ulike banker, slik at du kan skaffe deg lånet med lavest rente.

softpress