Bilinnredning gjør det lettere å samle antikviteter og brukt interiør?

Uansett om du allerede driver en bruktbutikk eller bare selger på hobbybasis på loppisapper som Finn og Tise, er det mye du kan gjøre for å gjøre innsamlingen lettere. Når man driver med videresalg av brukt interiør og aktiviteter drar man gjerne mye på loppemarkeder eller til dødsbo for å samle varer. Du har sikkert erfart at det kan være vrient å få med seg alt på en trygg måte?

Bilinnredning gjør susen

Det finnes flere løsninger for bilinnredninger som kan passe for deg. Her har du muligheten til å organisere varebilen din med skuffer og andre inndelingsløsninger. Slik blir det enklere å sørge for at du kommer deg gjennom bilturen med alle varene i god behold. Unngå at ting knuser eller ramler oppå hverandre. Skaff bilinnredning med hyller for å oppbevare småting som bilderammer, smykker og vaser. Ved å holde orden i bilen, trenger du heller ikke pakke ut alt med én gang. Dersom en kunde etterspør en spesiell vare, vet du nøyaktig hvor den er og det vil være lett å finne den igjen.

Bruk bilen på messer og arrangementer

Eier du ikke butikk, men selger kun på hobbybasis? Dersom du har lyst til å ta hobbyen din et skritt videre, kan bilinnredningen tillate deg gjøre akkurat dét. Ta med deg varebilen din på bruktmesser eller markeder. Sett opp et lite bord foran bilen med større ting, og la mindre duppeditter som pyntegjenstander være igjen i hyllene i bilen. Dermed kan du la interesserte kunder ta en titt i den rullende butikken din. Det blir neppe plass til mer enn én om gangen, men det gjør ingenting –da blir det lettere å holde oversikt. Som du ser har bilinnredning mange fordeler, både når det gjelder orden, og for å ekspandere driften din.

softpress