Skjørt for loppis og auksjoner

Tiden er inne for loppemarked, auksjoner og loppis med masse nips. Men har du tenkt over at hvordan du kler deg har betydning for hva utfallet av handelen blir? Kanskje du er et buksemenneske, men det kan være bedre å slå seg litt løs. Et skjørt er tingen når du skal imponere på auksjoner, føle deg vakker og ikke minst få tilslag på budene dine, som kan gi deg noen røverkjøp.

Men hvilke plagg skal du velge, og hvor får du tak i dem? La oss se på noen vakre og stilrene skjørt og alternativer som vi fant på denne nettsiden. For du vil vel gjøre det store kuppet når loppemarkedene åpner?

Rustikke skjørt for å se lekker ut

Rustikke skjørt, slik som Jerseyskjørt viser at du har klasse og stil. Du vil ta rommet og kanskje til og med frustrere herrene i høye hatter som har tenkt å legge inn bud. Men det har også du, og hvem vinner konkurransen? Jo, her får du fulltreff når det gjelder som mest.

Resirkulerte skjørt for loppis

Hva mer fornuftig fins enn resirkulering og hensynet til naturen. Selv om pampene kjører på videre for å kunne sprette sjampanjen, har du heller lyst til å fokusere på naturvern, gjenbruk, solidaritet, sosialisering og omtanke for alle, både mennesker og dyr. Selv om de sier du er gæren, er det du som har rett. Legg til et flott skjørt fra NAKD som hele tiden søker etter å bli enda mer miljøvennlige, solidariske og rettferdige ovenfor naturen. Bare på den måten kan vi lykkes i fremtiden.

Klassisk arroganse

Med et Anglaise volangskjørt finner du en stram og fin stil som viser at du har klasse. Du vil med en gang vise at du er en konkurrent å holde et øye med, vet hva du vil ha og oser selvtillit og arroganse. Ikke la noen si hva du ikke kan få, for det bestemmer du selv. De kan kombineres med en topp og stilettsko med ankelreimer. Slik vil du fremstå og slik føler du deg aller best. La det bli en vane når du tar hjem de mest verdifulle antikvitetene fra markedene der ute.

softpress